Tapéták az egyszerűtől a luxusig művészi kivitelben

Szeretné a leginkább megfelelő, otthonát még kellemesebbé, ízlésével és bútoraival harmonizáló tapétákat kiválasztani és valami különlegeset szeretne, nézzen körül a skandináv tapéták között.Lapozgassa végig a katalógusokat és biztos rátalál a megfelelő tapétákra, amik neves skandináv, svéd tervezők keze alól kerültek ki aMrPerswallposztergyár, az ECO Wallpaper, a Borastapeterposztergyárakból. Biztosan megtalálja az ízlésének megfelelőt: klasszikus, modern, romantikus, retro, fiatalos, gyerek mintájú, tapéták között válogathat.A tapéták hordozó anyaga a papír és a vlies (flíz).

A viles poliészter és cellulóz erős és rugalmas textil hordozóra készül. Környezetbarát és anti allergén, magas a szakítószilárdsága. Ez az egyik legmodernebb tapétatípus. Jellemzőjük a fénytartás, a moshatóság és természetesen a könnyű kezelhetőség.

Lehetősége van a számtalan fotó ésposzter tapéták között is keresgélni, ezeknek még egyszerűbb a kezelése, felragasztása. A gyerekek szobájába érdemes festhető posztereket választani, amit kedvükre színezhetnekamivel nem kis örömet szerezhet a gyereknek, akár óvodás, akár kamasz. Ha melegebb hatást szeretne elérni, válasszon meleg színt,vagy ha szeretné a természetet is a lakásába varázsolni számtalan ilyen stílusú tapétából is választhat.