Budapesten 8. kerületi új építésű lakás eladó

Budapesten, a 8. Kerületben kivételes minőségű és újépítésű lakások között tudunk válogatni. A Corvin sétány különleges helyszínnek számít, hiszen itt a fő hangsúlyt a természetességen és a csenden van. Aki ide költözik, az biztos lehet abban, hogy minden igényeinek megfelelő lakást fog találni.

Itt mindenki megtalálja a számításait. A kivételes berendezésű, 8. kerületi új építésű lakás olcsón megvásárolható. Számtalan előnnyel jár az, ha valaki a Cordia központot választja. A belvárosi nagyéletből senki sem marad ki. Kertvárosi hangulata miatt idősebbek, fiatalok és nagycsaládosok is előkelő szeretettel jönnek ide. A 8. kerületi új építésű lakás zöld sétányon helyezkedik el, melyet egy angol tájépítő álmodott meg és tervezett meg.

A vonzó, modern kialakításnak köszönhetően egyre több turista kíváncsi erre az új és elkápráztató negyedre. A csendes parkok körül üzleteket, éttermeket és szórakozó helyeket találunk. A 8. kerületi új építésű lakás körül minden olyan szolgáltatás megtalálható, amely fontos lehet egy itt lakó számára. A bevásárlóközpontban élelmiszerüzlet és kávézó is található. A plázában ebédelni is lehet.

Aki ide költözik, annak nem lesz elérhetetlen pont Budapesten, hiszen a tömegközlekedésnek köszönhetően innen könnyedén és problémamentesen el tudunk jutni mindenhová, akár saját autó nélkül is. Különleges kanyarodó sávot alakítottak ki, így próbálják kizárni a nagy forgalmat a sétányról. A 8. kerületi új építésű lakás mellett egyetem, óvoda is található, így a kisebbek is kényelmesen el tudnak jutni a tanintézményekbe.