Nyugdíjbiztosítás kalkulátor

Nyugdíjbiztosítás kalkulátorral egyszerűbb tájékozódni

Belegondoltál már abba, hogy miből fogsz élni a nyugdíjas években? Fontosnak tartod, hogy életminőséged akkor se szenvedjen csorbát, amikor már életkorodból adódóan nem tudsz majd dolgozni? Sokan vannak, akik az állami nyugdíjrendszerben bízva azt gondolják, a havi levonásokból megoldható lesz a gondtalanság az élet alkonyán is. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy a helyzet egyre rosszabb, és az állami rendszer hamarosan működésképtelenné válik majd. Miért bíznál olyan megoldásban, ami már jelenleg is ezer sebből vérzik?

A megtakarítással kombinált életbiztosítás típusok minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek, s közöttük a kifejezetten nyugdíjcélú megtakarítás is egyre kedveltebb. A nyugdíjkorhatárkor lejáró futamidő lehetővé teszi, hogy a felhalmozott pénz akkor szolgálja az anyagi biztonságot, amikor majd a legnagyobb szükség lesz arra. Nem csak az életbiztosítással történő kombinálás azonban az egyetlen előnye, hanem az igénybe vehető állami támogatás szintén. … Read more

orvos

A magán egészségbiztosítás Magyarországon már nem csak a gazdagok kiváltsága

Ezen az oldalon többet olvashat arról, hogy miért váltak egyre népszerűbbé a magán egészségbiztosítások. Régebben szinte luxusnak számított az egészségbiztosítás, a mely mára már teljesen megváltozott. Közvélemény-kutatások is bizonyítják, hogy egyre többen fordulnak a magán egészségügyi ellátások felé. Természetesen ebben az is közre játszik, hogy az állami egészségügy mélyrepülésben van. Ha túl akarjuk élni a betegségeket, akkor mindenképpen érdemes az egészségbiztosítás mellett letenni voksunkat. A Primus Magán Egészségügyi Szolgáltatók Egyesületének ügyvezetője, Leitner György legutóbbi nyilatkozatában egy felmérésről beszélt, amelyben arról tájékoztatja az olvasókat, hogy a magánegészségügy népszerűsége egyre nő és ez nem csak a gazdag rétegre vonatkozik. Az egyesület mellett a Szinapszis is hasonló felmérést végzett és az eredmények is hasonlóak. Nem több mint két év alatt összesen 11%-os növekedést könyvelhettek el a szolgáltatók.

Read more

egészségügyi

Elmúlt az az időszak, amikor a magán egészségügyi biztosítás csak a gazdagok kiváltsága volt

Az ebf.hu oldalán bővebben is utánajárhat annak, hogy milyen elérhető magán biztosítási lehetőségei lehetnek, hiszen ez ma már nem számít luxus dolognak. Ma már, aki megteheti, menekül az állami egészségügyi ellátások elől, hiszen lassan elmondható hogy nem is létezik. A magánegészségügy népszerűsége töretlen és felfelé ível. 2016-ban a fővárosban már a betegek 60 százaléka nyitott a magánegészségügyi ellátások felé, derül ki a Primus Magán Egészségügyi Szolgáltatók Egyesületének ügyvezetője Leitner György nyilatkozatából.

2014-ben Magyarországon már a lakosság 45 százaléka privát egészségügyi szolgáltatást vett igénybe és ez egy 4 éves adat. Ma már nem csak a gazdagok foglalkoznak a privát egészségügyi ellátások lehetőségével, hanem az hétköznapi, egyszerű dolgozók is. Az állami kórházakban tapasztalt ellátások minősége egyre romlik, a várakozási időket tekintve nem kizárt, hogy egy-egy vizsgálatra akár fél évet vagy 1 évet is kell várni. Valljuk be őszintén, ha nagy a baj, akkor valószínűleg senkinek sincsen egy éve ezekre a vizsgálatokra. Sokkal több időt szán az orvos a betegekre, teljeskörű tájékoztatást nyújtanak és mindent elmondanak a kezelésekkel és a betegséggel kapcsolatban. Ez az állami kórházakban mára már egyáltalán nem tapasztalható. … Read more