5 divattipp férfiaknak a 2020-as nyárra

Szerencsére nem nehéz hozzájutni a „kötelező” elemekhez: a www.bolf.hu kínálatában minden elérhető, amire csak szükség lehet. Mi pedig eláruljuk, mi az, aminek idén feltétlenül helyet kell kapnia a ruhatárban!

Ezeket mindenképpen szerezzük be az idei nyárra:

  • Fehér póló. Biztosan sokan felvonják a szemöldöküket, hiszen ez az, amit nem kimondottan keresünk a boltokban. Mert az „csak” egy fehér póló, nincs benne semmi különös, mégis minek vennénk fel ilyet. Nos, azért, mert mindenhez illik, nagyon jól kombinálható, tökéletes alap. Nem mellesleg, nem minden fehér póló egyforma. Lehet egyenes szabású, karcsúsított, kerek nyakú, V-nyakú, galléros, gombos stb. Mind-mind mást ad hozzá az öltözékünkhöz. Hiába fehér pólók, teljesen eltérően fognak mutatni rajtunk. Szerezzünk be néhány különböző fazont, és próbáljuk ki – garantáltan kellemesen fogunk csalódni.
  • Ingek. Nyáron az ing fantasztikus viselet, hiszen laza, szellős, ezért még a nagy melegben is kényelmes. Ráadásul sokféle van belőle, ezért nagyon változatossá tehetjük vele a megjelenésünket. Lehetünk elegánsak, de sportosabb darabokat is találhatunk, amiknek köszönhetően érvényesülhet az egyéniségünk. Ez az ing szabásától, mintájától függ, valamint attól, hogy mivel viseljük. Az biztos, hogy elhagyhatatlan darabja a ruhatárnak!
  • Chino nadrág. Munkába járni nyáron is kell, ahová valószínűleg elegánsabban kell felöltöznünk, mint a hétköznapokban. Egy chino nadrág tökéletes erre a célra, ugyanis könnyű viselet, ugyanakkor jól néz ki, egy inggel simán megfelel irodai öltözetnek is. Nem mellesleg könnyű nyáresti sétákra, esetleg randikra is ideális.
  • Farmer rövidnadrág. Örök klasszikus, ezért természetesen idén sem hiányozhat a szekrényből a farmer rövidnadrág, amit szó szerint bármivel viselhetünk nyáron. Pólóval, inggel, papuccsal, szandállal, sportcipővel, tornacipővel… amivel csak szeretnénk. Mindenhez és mindenkihez passzol, nem véletlen, hogy akkora népszerűségnek örvend. Egy éppenhogy térdig érő farmer rövidnadrág aranyat ér, és nagyon divatos is!
  • Úszónadrág. Ha nyár, akkor strand! De ehhez úszónadrág is kelleni fog. Szerencsére ezek is nagyon széles kínálatban állnak rendelkezésre, mind a szín, mind pedig a fazon tekintetében, így nem nehéz olyat találni, ami passzol az egyéniségünkhöz. Mintás vagy egyszínű, harsány, vagy visszafogott, hosszabb vagy rövidebb – csak rajtunk múlik, milyet választunk. Fontos, hogy kényelmes is legyen, hiszen a strandolás célja, hogy jól érezzük magunkat, és ehhez az is kell, hogy kötetlenül tudjunk mozogni.

Szerezzük be időben a megfelelő ruhadarabokat, hogy már a nyár elején is divatosan öltözhessünk!